Werk met mij

Hallo lezer! Ik ben Rutger Steenbergen en al meer dan 20 jaar actief als schrijver, trainer en online marketeer. Wil jij je online succes vergroten? Ik help je graag met de volgende diensten.

Consulting-diensten

Blog consulting. Wil je een blog beginnen, of je huidige blog verbeteren zodat hij succesvoller wordt? Ik denk met je mee: van strategie tot ontwerp en van content tot verdienmodellen. Zo haal je alles uit je blog.

SEO Site Scan. Werf meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie (SEO). Ik onderwerp je website of weblog aan een kritische test. De bevindingen ontvang je in een uitgebreid rapport met verbeterpunten. Hiermee kun je zelf aan de slag.

Content marketing advies. Haal meer rendement uit social media en het strategisch verspreiden van content. We stippelen samen een praktische content strategie uit, waarmee jij nieuwe klanten werft.


Freelance-werkzaamheden

Blogberichten schrijven. Voor diverse opdrachtgevers blog ik zakelijk. Zoek je 'verse' content voor je blog, dan schrijf ik het graag voor je.

SEO-advies en uitvoering. Laat je weblog of website optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines en vergroot het rendement. Van zoekwoordenonderzoek tot linkbuilding: ik voer het voor je uit.

SEO-teksten schrijven. Als gediplomeerd journalist schrijf ik webteksten voor opdrachtgevers in praktisch elke branche. Door het strategisch verwerken van zoektermen zijn ze beter vindbaar via zoekmachines.

Content marketing-diensten. Werf nieuwe klanten door het uitdragen van een heldere boodschap via content. We bepalen gezamenlijk de doelen en kanalen (bloggen, nieuwsbrief, LinkedIn etc) en ik voer het contentplan uit.

Nieuwsbrieven versturen. E-mail nieuwsbrieven zijn onverminderd waardevol voor het aantrekken van lezers en klanten. Ik schrijf en verstuur ze voor diverse opdrachtgevers.

Schrijven whitepapers en e-books. Geef een whitepaper of e-book weg in ruil voor een mailadres en bouw zo snel een mailinglijst op. Ik schrijf hem en zorg voor de vormgeving, ongeacht het onderwerp.


Trainingen (open inschrijving en incompany)

SEO-training in Zwolle. SEO is niet moeilijk, maar er zijn 2 grote nadelen: het kost veel tijd en uitbesteden is duur. Daarom laat ik je precies zien hoe je SEO zelf doet.

Incompany SEO-training. Kies je voor een incompanytraining dan bespreken we vooraf precies de wensen en aandachtspunten van jouw organisatie. Pas als je volledig tevreden bent met de trainingsopzet gaan we van start. Ik gaf deze training o.a. bij het CBS, AVRO en de Koninklijke Bibliotheek.

Zakelijk bloggen. Bloggen is een geweldige manier om online klanten te werven. In een praktische workshop van een dagdeel ontdekken deelnemers alle ins en outs van een zakelijk blog. Na afloop kunnen ze direct zelf aan de slag.

Training content marketing. De optimale inzet van content voor het behalen van bedrijfsdoelen vraagt een gedegen aanpak. In de training content marketing werken deelnemers een stappenplan uit. Na afloop kunnen ze content strategisch inzetten en de resultaten meten.


Neem contact op met Rutger Steenbergen

Ben je geïnteresseerd in een van deze diensten? Neem contact met me op! Het snelste gaat dat via de e-mail: rutger@slimmerbloggen.nl. Bellen mag uiteraard ook: 06-42578989. Laten we er samen een succes van maken.